Това е шоурум

изцяло посветен в света на

декоративните мазилки и екологични бои, продажбата и консултацията. Ние сме създатели на уникални цветове и ефекти за пазара на интериорен и екстериорен дизайн.

Italia Paint е концептуален магазин с една марка, 

 

където позволява представянето на цялата продуктова гама.

В Italia Paint има професионален и точен отговор за всички. В Italia Paint всеки клиент може да намери декорация за дома и професионални решения, екологични и висококачествени бои.

 

Декоратори които могат да се запишат в програмата за обучение на Academy Italia Paint за начално и продължаващо обучение. Демонстрационно пространство за декорации. За архитекти, инженери и дизайнери комфортно пространство, запазено за вашите
клиенти, комплект технически и цветови каталози за избор на цвят. Изработване на мостри в избраните от вас декорации и цветове.

Зад Italia Paint е

Duriplastic,

компания с 55 годишна традиция. Заповядайте при нас! Италия Пейнт ЕООД е официален вносител и дистрибутор за България на Duriplastic и търговските марки Italia Color Texture Italia Color Paint

Ние сме страстен екип,  

посветен на

обучението и вдъхновяването на всички видове клиенти относно красотата и вечната класа на
италианския декор.

Ние се гордеем с това, че правим допълнителни усилия, за да вдъхнем живот на визията на нашите клиенти.

За нас всеки проект е уникален и ние подхождаме към всеки дизайн, знаейки, че освен да поставим нещо на стената, ние създаваме произведение на изкуството.
Нашият шоурум в гр. Варна е с перфектната локация и удобен паркинг, за да започнете и да потърсите вдъхновение, както и чудесна възможност да говорите с нашият екип от експерти, които могат да предложат съвети и насоки.