ЕФЕКТИ:

Травертинов ефект

идеален за покрития със смътен селски привкус и древен чар, веднъж нанесен и обработен, той ви позволява да възпроизведете повърхността на естествен камък с типичните вени на травертин.

Ефект Карара

Очарователните вени и преливащи се ефекти на мрамора от Карара са в състояние да придадат царствен тон и индивидуалност на всяка среда. Той преосмисля чистотата и съществеността на мрамора в съвременен ключ, с елегантни и ценни цветови тонове.

Циментов ефект

Ефектът циментин - майолика с триизмерни мотиви за придаване на изисканост и характер със занаятчийска нотка с очарованието на мотиви и декорации, които са преживели епохата си на блясък в началото на 20-ти век, правят повърхностите специални и уникални.

Ефект на ръжда

Най-съвременният и популярен "Ефект на ръжда", който възпроизвежда желязна повърхност, изложена на естествено окисляване от атмосферни агенти. Идеален за придаване на индивидуалност и изтъркан от времето тон на околната среда.

КАТАЛОГ MICROCEMENT

Характеристики:

Вдъхновение

Вашата среда - било то стените на всекидневната или пода на шоурума - може да придобие неочаквани и винаги различни форми, в задължителни и вечни тонове. Микробезкрайността се ражда от съществеността, тя ни връща към бетона, за да превърнем вашите повърхности в жизненоважен материал: оставете се да бъдете вдъхновени.

Места на работа

Microinfinity е особено подходящ за пресъздаване на съвременен и градски стил и се адаптира идеално към всякакъв тип повърхност, независимо дали е нова или за ремонт, домашна среда, търговски помещения, както и аксесоари за обзавеждане.

материя

Материалът се оформя, всеки аспект на Microinfinity може да бъде моделиран по мярка като полирано или сатенено покритие, умишлено по-гладко или по-грубо в зависимост от това колко слоя на приложение са дадени, и 4 вечнозелени текстури като травертин, мрамор от Карара, ръждата ефект и ефект на цимент или майолика.

Микро безкрайност на практика

Благодарение на уникалните технически характеристики на Microinfinity, 3 mm и няколко дни ще бъдат достатъчни, за да пресъздадете начин на живот с градска атмосфера - в синтез на творчество и изследване - с невероятно удобен дизайн, който подобрява всяко ваше пространство с безупречна елегантност, с продукт с технически характеристики.

Цветове

1 уникална бяла основа за комбиниране с 11 специални оцветяващи тонера и получаване на до

33 различни и изчистени цвята, както и персонализиране на интензитета въз основа на цветовата доза.

завършек

Можете да избирате между Glossy и Satin.

устойчивост

За устойчива архитектура Microinfinity е зелен, без летливи органични съединения, екологичен, с ниско въздействие върху околната среда, много пропусклив за пари, приятелски настроен към човека и околната среда.

Майсторство

Еластичен по природа, той се прилага изцяло на ръка, за да ви даде краен ефект с голяма занаятчийска стойност.

Приемственост

Непрекъснатостта е едно от големите предимства на Microinfinity, за да даде отдушник на креативността без прекъсвания и пропуски, от екстериори до интериори до аксесоари за обзавеждане, прилепва към всяка вертикална или хоризонтална повърхност.

Без граници

от стените до пода до аксесоарите за обзавеждане за светло и обгръщащо пространство. От интериори до екстериори можете да го прилагате върху предмети от всякакъв размер и материал.

Материална интензивност

въз основа на нанесените слоеве ще можете да определите интензитета на материала на вашия microinfinity независимо дали е по-гладък или по-груб.

Иновация

Microinfinity, с дебелина само 3 mm, може да покрие всякакъв тип повърхност, благодарение на специални свойства на адхезия, невиждани досега. Това е силно устойчив материал дори на най-екстремните химически агенти, за да улесни почистването. Невероятната устойчивост и възможност за персонализиране във всеки аспект правят Microinfinity уникален и иновативен.

Еластичност

MicroInfinity е по-еластичен от всеки друг продукт на пазара, дори в сравнение с бетона.