КАТАЛОГ LIME

Описание:

Изключителната линия Calce се характеризира с елегантност и чистота.

Специални напълно естествени минерални комбинации, които щадят околната среда и придават благополучие на вашите пространства. Перфектно балансирани формули, които гарантират еластичност, издръжливост и обработваемост, невиждани досега, при всякаква дебелина.

Използването на новата декоративна система Calce в домовете е синоним на благополучие, високата дишаемост ще позволи на стените да дишат, избягвайки образуването на влага, а дезинфекциращата й природа значително ще намали образуването на конденз и мухъл.

Ефекти:

Класиката на един от най-благородните материали на всички времена се слива с модерността на неговите ad hoc декоративни техники: Carrara, Rome, Venezia Marmo, Stucco Crack, Carrara Rigato, Carrara Cementina, Carrara fusion и Torino.

Ако, от една страна, всъщност естествено ще подобри комфорта на живот, той ще се превърне и в елегантен аксесоар за обзавеждане благодарение на многобройните фини покрития - за интериора и екстериора - осигурени от тази необикновена декоративна система.

Карара

Изискана декорация, която пресъздава качествата на необработен мрамор с очарователни сребърни и златни жилки. Мраморът винаги е бил най-използваният материал за повишаване на естетическата стойност на околната среда и за превръщането й в изтънчена и елегантна. Той преосмисля чистотата и същността на мрамора със съвременен вкус, с елегантни и изискани цветови ефекти.

Рим

Елегантна декоративна техника за интериор и екстериор, с ефект на римски травертин. Съставен от ценни мраморни прахове, вода и екологични свързващи вещества, силно дишащ. Идеален за покрития с неясен селски привкус и античен чар.

Венециански мрамор

Покритие, което увековечава италианската традиция на шпатулирано варово покритие и връща на мода меките и нюансирани тонове на венецианските майстори-занаятчии от седемнадесети век, като възпроизвежда добродетелите на полиран мрамор.

Пукнатина от мазилка

Изискана и оригинална декоративна техника с ефект на камък Crepata, базирана на специална еднокомпонентна боя на водна основа, идеална за пресъздаване на древна техника, изработена от пукнатини в контрастни цветове, за да придаде на интериорните пространства много оригинален обитаван, износен и старинен ефект. Гарантира добра степен на пране и приятен естетичен ефект.

Карара Ригато

Декоративно покритие с минималистичен чар. Той се отличава с богатството и скъпоценността на използваните суровини, с оригиналността на текстурата, с мекотата на светлинните отблясъци, придадени от неговия специфичен ефект на райета, което го прави идеален за уникални и изключителни среди. Гарантира яркост, чар и уникалност на стила.

Цимент от Карара

Декоративна техника с триизмерни мотиви, която придава незабавна финес и характер на околната среда, възпроизвеждайки очарованието - на мотиви и декорации - изживяло епохата си на блясък в началото на 20-ти век с идеално занаятчийско докосване, за да направи интериорните пространства специални и единствен по рода си.

Carrara Fusion

Декорация с лека текстура и модерен вкус. Предлага се в различни цветове, което гарантира жизненост, уникален стил и яркост.

Торино

Декоративна техника с ефект на бетон, която ви позволява да получите еднакви повърхности, които са меки на допир. Създават се среди с актуална и изискана естетика, които напомнят материалността на бетона. С индустриална и съвременна визия.